Bijna aan boord

Het is bijna zover, tijd om te vliegen! De laatste stap voordat je met het vliegtuig vertrekt is het boarden. De vliegtuigen zitten in het hoogseizoen bijna vol en dat zorgt ervoor dat er een lange rij kan ontstaan bij de gate. Er zijn natuurlijk een aantal dingen die jij zelf kan doen, om het boarden zo soepel mogelijk te laten gebeuren.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat je je identiteitsbewijs en boarding pass bij de hand hebt zodat onze medewerkers deze gemakkelijk kunnen scannen. Wacht het boarden rustig af. Iedereen heeft een plek aan boord, dus nog even lezen in je boek of verdergaan aan je serie is kan geen kwaad. Zorg wel dat je dit bij de gate doet, dan ben je altijd dichtbij wanneer het jouw buurt is om te boarden. Je gate wordt bekend gemaakt op de vluchtinformatieschermen in de vertrekhal. Eindhoven Airport is een silent airport dus hou de vluchtinformatie schermen goed in de gaten voor de laatste vluchtinformatie.

Vind je het prettig om als eerste het vliegtuig in te gaan? Je kunt bij veel luchtvaartmaatschappijen ook priority boarding reserveren. Hierbij mag je vaak eerder en sneller boarden dan mensen met een regulier ticket.