Airport Community App

Een overzicht van alle ins en outs van de lopende operatie, zodat jij de passagier op weg kunt helpen

Of je nu in de winkel werkt op Eindhoven Airport of zorgt voor een vlotte check-in van bagage: Samen zijn wij Eindhoven Airport! 

Als ambassador van Eindhoven Airport doe je er alles aan om het de passagier zo makkelijk mogelijk te maken. Met extra aandacht en gemak zorg je ervoor dat onze luchthaven een plek is waar passagiers kunnen winkelen, eten & drinken en ontspannen verder kunnen reizen. Want een goede klantbeleving zorgt voor tevreden klanten. Samen dragen we dan ook een steentje bij aan onze klantbelofte ‘Easy on your way’.

Je hebt natuurlijk wel de juiste informatie nodig om de passagier goed te kunnen informeren. We helpen je graag om dit zo goed mogelijk te kunnen doen. Hiervoor stellen we de Airport Community App beschikbaar.

Wil je snel overzicht hebben van alle ins en outs van de lopende operatie? Passagiers in de terminal een antwoord kunnen geven over de status van hun vlucht? Even snel weten welke VOP’s of gates ingepland zijn om bijvoorbeeld werkzaamheden uit te voeren? Of gewoon nieuwsgierig welk vliegtuig net de lucht in ging? Download dan snel de app!

Handleiding Airport Community App

Heb je vragen over de Airport Community App? Neem dan contact met ons op via aca@eindhovenairport.nl.