Het is druk op Eindhoven Airport

Kom 2,5 tot 3 uur voor vertrek van je vlucht naar de luchthaven, kom niet eerder.

Bereid je voor met onze tips

Aankomst op Eindhoven Airport

Kom jij binnenkort aan op Eindhoven Airport? Door de drukte kan het zijn dat je langer op je bagage moet wachten dan dat je van ons bent gewend. Je hoeft je dus niet te haasten wanneer je uit het vliegtuig stapt. Samen met onze collega’s werken we zo hard mogelijk. We danken je voor je begrip.

Verlaten van het vliegtuig

Het kan soms voorkomen dat je bij aankomst even moet wachten tot je het vliegtuig kan verlaten. Het is dan momenteel druk op het platform. Er wordt hard gewerkt om de afhandeling van koffers en vliegtuigen zo vlot mogelijk te laten verlopen. En dat jij op een rustige manier het vliegtuig uit kunt stappen.

Wachten op je bagage

Moet je langer wachten op je bagage? De afhandeling van de koffers kan momenteel wat langer duren. We vragen je om wat extra geduld te hebben totdat jouw koffers op de band verschijnen. Bij vragen kan je terecht bij onze collega's in de aankomsthal.

Ben je met de auto? Laat ondertussen één iemand van je gezelschap de auto vast halen en naar de Kiss & Ride in P1 rijden. Dan kun je direct instappen voor de terminal, wanneer je je bagage van de band hebt gepakt. De eerste 15 minuten parkeer je gratis in P1 (dit kan tot maximaal één keer per dag, per voertuig), daarna betaal je €3,00 per half uur.

Voor de ophalers

Kom je iemand ophalen op Eindhoven Airport? Wij adviseren i.v.m. drukte het reisgezelschap op te wachten bij de Kiss & Ride in P1.