3 x lekker eten op Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport kun je heerlijk eten en drinken in verschillende shops, bars en restaurant. Dit is een greep uit ons horeca-aanbod!

1. Upstairs

Vlieg je vroeg? Voor een all you can eat ontbijtbuffet ga je naar het Tulip Inn Eindhoven Airport: een sfeervol designrestaurant waar je je tegoed doet aan cereals, vruchtensappen en warme broodjes. En is je vertrek heel vroeg? Dan kan er zelfs een heerlijk ontbijtpakket to-go voor verzorgd worden! Upstairs is dé bar van Eindhoven Airport, waar je geniet van een prachtig uitzicht over de terminal. Vanuit de gezellige bar kijk je neer op de aankomst- en vertrekhal, met alle shops. Hier drink je je favoriete drankje, terwijl je geniet van een kleine maaltijd. Ook als je niet in het hotel overnacht, ben je welkom bij Upstairs.

2. Starbucks Coffee

Een lekker kopje koffie haal je bij de Starbucks! Sinds 1971 is Starbucks Coffee Company toegewijd aan het duurzaam kopen en branden van de hoogste kwaliteit arabica koffie. Het bedrijf, met vestigingen over de hele wereld, is de voornaamste koffiebrander en retailer van kwaliteitskoffie in de wereld. Kies jouw favoriete koffie en ervaar de zogenaamde Starbucks Experience!

3. Stripes

Dit is de plek waar je een combinatie van wereldse mensen en lokale smaken vindt. Een plek van nieuwe verhalen en onverwachte ontmoetingen. Je komt hier voor een intense koffie, stevige boterham of een uitgebreidere maaltijd: allemaal bereid met authentieke en pure producten, door vakmensen met liefde voor hun werk. Hier ervaar je de kracht van de oorsprong en proef je de eerlijke smaak van Brabant.

Eet smakelijk!