transavia.com viert thuisbasis Eindhoven Airport met gratis tickets

• Feestelijke opening check-in desk door algemeen directeur transavia.com, Bram Gräber, algemeen directeur Eindhoven Airport, Joost Meijs en Froukje de Both in Piazza Center Eindhoven.

• De eerste 100 personen die zich op 26 februari om 10.00 uur met paspoort en koffer of reistas melden bij de tijdelijke check-in desk in het Piazza Center krijgen twee retourtickets per persoon cadeau!

transavia.com vliegt al geruime tijd vanaf Eindhoven Airport, maar vanaf februari 2013 is Eindhoven Airport ook officieel thuisbasis voor drie vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij. Bovendien start transavia.com met 4 nieuwe routes vanaf Eindhoven Airport, te weten Bologna, Madrid, Napels en Kopenhagen. Om dit bekend te maken deelt transavia.com gratis 200 retourtickets uit in winkelcentrum Piazza te Eindhoven. In het winkelcentrum staat een tijdelijke check-in desk waar de tickets worden uitgegeven. De check-in desk wordt omstreeks 10.00 u samen met Froukje de Both geopend door Bram Gräber, algemeen directeur  transavia.com en Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport.

De eerste 100 personen die zich vanaf 10.00 u met paspoort en koffer of reistas melden bij deze check-in desk krijgen twee gratis tickets naar Berlijn, Kopenhagen, Bologna, Nice, Madrid of Napels. Ter plaatse kiezen de winnaars hun bestemming en datum van vertrek (uiterlijk tot en met 17 maart). Wijzigen is na inboeken niet meer mogelijk. Vereist is het meebrengen van het paspoort omdat de tickets direct worden geboekt. Zonder paspoort is deelname uitgesloten. Het is een eenmalige actie. Op is op.

Programma

10:00 uur - Officiële opening check-in desk + start inchecken gratis tickets
12:00 uur - Sluiten check-in desk

Locatie en bereikbaarheid

Het persmoment vindt plaats in winkelcentrum Piazza Center in hartje Eindhoven. De locatie is zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer  zeer goed bereikbaar. Klik hier voor meer informatie over parkeergelegenheid en bereikbaarheid.

transavia.com steeds groter op Eindhoven Airport

Eindhoven Airport wordt naast Rotterdam The Hague Airport en Amsterdam Airport Schiphol de derde basis van transavia.com in Nederland. Vanaf februari 2013 is transavia.com de 'leading base carrier' op Eindhoven Airport met een thuisbasis voor drie vliegtuigen. Ook het aantal bestemmingen dat vanaf Eindhoven Airport te bereiken is groeit. Vanaf deze maand zijn ook Bologna, Madrid, Napels en Kopenhagen aan de bestemmingen toegevoegd. Het aantal  lijndienst- en charterbestemmingen deze zomer vanaf Eindhoven komt daarmee op 27.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief