Met de auto

Eindhoven Airport is een centraal gelegen vervoersknooppunt in Zuidoost-Brabant en uitstekend met de auto te bereiken via diverse snelwegen.

Voor een pdf-versie van de routebeschrijving klikt u hier.

Let op: Vanaf zaterdag 27 april 2013 treft de gemeente Eindhoven maatregelen om de bereikbaarheid van de luchthaven in de drukke vakantieperiode te verbeteren.

Parkeren - Vooraf uw parkeerplaats online reserveren. Vanaf €7,- per dag!

Parkeren voor de deur! Eindhoven Airport biedt betrouwbare parkeerfaciliteiten in alle segmenten.

  • Kiss & Ride
  • Kort parkeren
  • Middellang parkeren
  • Lang parkeren

Plan uw route naar Eindhoven Airport

Openbaar vervoer

Eindhoven Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Naast de terminal is de bushalte waar u in en uit kunt stappen. Eindhoven Airport is vanaf Eindhoven CS met bus 400 en 401 bereikbaar. Deze reis duurt 20 minuten.  
U koopt nu tijdelijk een treinreis inclusief Shuttlebus, vanaf elk station in Nederland naar Eindhoven Airport voor maar 15 euro. Koopt u vooraf ook uw terugreis, dan betaalt u 30 euro. Klik hier voor meer informatie.

 

Met de routeplanner rechts plant u snel en eenvoudig uw route van huis tot aan Eindhoven Airport.

 

Op dit moment kunnen wij u nog geen directe OV informatie verschaffen. Wij streven ernaar om u hier zo snel mogelijk in te voorzien.

Voor actuele OV informatie kunt u terecht op onderstaande sites:

Met de taxi

Op de taxistrook naast de terminal staan taxi’s gereed. Reistijd naar Eindhoven centrum is ongeveer 15 tot 20 minuten.  Voor het reserveren van een taxi vanuit uw huisadres of elders kunt u contact opnemen met één van de geregistreerde taxibedrijven.

Overige busdiensten

Naast het openbaar vervoer, bestaan nog enkele andere busdiensten van en naar Eindhoven Airport. Zo kunt u met de bus via Den Bosch en Utrecht naar Amsterdam of richting België (Turnhout en Antwerpen).

Schrijf u in voor de nieuwsbrief