Parkeren - Vooraf uw parkeerplaats online reserveren. AL VANAF €7,- PER DAG!

OP EINDHOVEN AIRPORT PARKEERT U UW AUTO VOORDELIG. AL VANAF €7,- PER DAG          (indien beschikbaar & online gereserveerd)

Om zeker te zijn van een plek reserveert u die van tevoren via deze reserveermodule.

Officiële parkeerterreinen Eindhoven Airport

Wilt u uw auto dichtbij de passagiersterminal parkeren, parkeer dan op een van de parkeerterreinen P1, P3, P4, P5 of P8 op Eindhoven Airport.

Hiernaast treft u een handig overzicht van onze parkeertarieven, op basis waarvan u een keuze kunt maken. U kunt tot 24 uur van tevoren direct online uw parkeerplaats reserveren, zonder extra kosten.

Gold Parking (P1)

Op onze Gold Parking (P1) parkeert u direct voor de terminal. Dichterbij kan niet!

Silver Parking (P3)

Wanneer u parkeert op onze Silver Parking (P3), bent u in slechts 5 minuten bij de terminal.

Bronze Parking (P4, P5 & P8)

De Bronze parking op P4 en P5 ligt op 7 minuten lopen van de terminal.

Bronze Parking (P8)

Vanaf P8 wordt u met een GRATIS shuttle naar de terminal gebracht.

Budget Parking (P8)

Vanaf P8 wordt u met een GRATIS shuttlebus naar de terminal gebracht. Al voor €7,- per dag (indien beschikbaar & bij online reservering)

Kiss & Ride strook

De Kiss & Ride strook is te bereiken via de rotonde en is bedoeld voor het wegbrengen van passagiers. Ook voor het ophalen is deze strook geschikt, zolang de passagiers klaar staan om in te stappen. Parkeren op deze strook is niet toegestaan, om halen en brengen voldoende ruimte te bieden. Mochten uw gasten (of klanten in het geval van taxivervoer) niet gereed staan, kunt u parkeren op P1. Verder is de Kiss & Ride strook te gebruiken voor passagiers die uiteindelijk op verder gelegen terreinen willen parkeren. Zo kunt u hier makkelijk uw koffers en medepassagiers afzetten en als chauffeur naar de lang parkeerterreinen rijden.

Het ophalen van passagiers door taxi’s is alleen toegestaan mits hier vooraf een afspraak over is gemaakt.  

Schrijf u in voor de nieuwsbrief