Vlieg naar Suleimaniya

Suleimaniya

Vliegen naar Suleimaniya

  • Tropisch klimaat
  • 5 uur en 45 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Suleimaniya, gelegen in Irak, is de bestemming voor iedereen die toe is aan iets totaal anders. Een plek waar allerlei culturen samenkomen. Waar het toerisme opkomend maar relatief onontdekt is. Waar shoppingmalls langs theehuizen liggen en waar het heel normaal is om alcoholische dranken te drinken.

Picknicken aan het Dukan Lake

‘I Love Kurdistan’ staat in grote letters op een berg in de Iraakse stad Suleimaniya. Veel inwoners en toeristen staan trots langs deze letters een gaan op de foto. Heel terecht, want in deze Koerdische regio van Irak is er veel om trots op te zijn.

Neem bijvoorbeeld het Dukan Lake, dat op veertig minuten rijden van Suleimaniya ligt. Hier kun je naar toe gaan voor een rustige wandeltocht of een heerlijke picknick. Of combineer deze twee activiteiten! Na de picknick loop je verder om dit meer heen. Spot het indrukwekkende grote gat in Dukan Lake. Door dit gat kan het water naar een lagergelegen gebied stromen. Dit fenomeen levert indrukwekkende plaatjes op waarmee je zeker thuis kunt komen!

Hiken op de Piramagrun Mountain

Naast Dukan Lake kun je ook prachtig hiken op de grootste berg in Suleimaniya, de Piramagrun Mountain. Met een gids begin je aan een spannende tocht. Pak je goed in want het kan aardig koud worden op deze berg van 2611 meter hoog. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

 

Eindhoven – Suleimaniya vliegtickets

Je vliegt vanaf Eindhoven Airport met Freebird Airlines naar Suleimaniya in Irak.

Vlieg met deze maatschappijen naar Suleimaniya