Mediterraans genieten in Spanje

Zon, zee, strand: Spanje heeft alles in huis voor een perfecte strandvakantie. Maar het Zuid-Europese land heeft meer te bieden dan de mogelijkheid om relaxed te bakken aan het strand; ook op historisch en cultureel vlak biedt Spanje tal van hoogstandjes. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, Spanje komt in grote mate tegemoet aan wat jij in een vakantieland zoekt.

Veelzijdig genieten in Barcelona

Wanneer je een stad zoekt die echt alles in huis heeft, ben je in Barcelona aan het juiste adres. Van energieke plekken tot plaatsen waar je heerlijk kunt onthaasten en een grote variatie aan culturele bezienswaardigheden; Barcelona mag met recht the total package genoemd worden.

Sportliefhebbers worden rijkelijk bediend in Camp Nou, de thuishaven van FC Barcelona. Voor een architecturale beleving breng je een bezoekje aan de meesterwerken van Gaudí, zoals de beroemde basiliek Sagrada Família. Voor wie de gezelligheid op wil zoeken is Citu at Vella de perfecte aanrader. Bourgondisch genieten is hier eerder regel dan uitzondering. Met een grote diversiteit aan sfeervolle barretjes en restaurants word je ondergedompeld in de rijke, Catalaanse cultuur.

Laat je overweldigen door party eiland Ibiza

Wie op zoek is naar een bruisende eilandvakantie vol onvergetelijke avonturen, zal zijn of haar hart verliezen aan Ibiza. Het feesteiland staat bekend om haar unieke vibe, waaruit swerelds beste dance party ͛ s moeiteloos voortvloeien. De beste Dj ͛ s maken van iedere nacht een gedenkwaardige belevenis, waarbij het onmogelijk is om niet op te gaan in de aanstekelijke energie die op het eiland heerst.

Dit alles wordt geboden op een eiland dat wat betreft uitstraling en natuur adembenemend genoemd mag worden. Ibiza biedt indrukwekkende stranden die voortvloeien uit een helderblauwe zee, waar men uitgebreid tot rust kan komen. Dit maakt van Ibiza een eiland vol tegenstellingen, die samen de perfecte balans vormen voor een onvergetelijke vakantie!

Waan je in het tijdloze Valencia

Valencia is de ideale smeltkroes van historie en futurisme. Een op het eerste gezicht onmogelijke combinatie, maar de stad aan de oostkust van Spanje komt er moeiteloos mee weg. In het historische stadscentrum kijk je je ogen uit, waarbij de basiliek Virgen de Los Desamparado s en het gotische paleis Palau de la Generalitat de absolute hoogtepunten vormen. Deze historische bouwwerken vormen een groot contrast met al wat te vinden is in La Ciudad de las Letras y las Ciencias, oftewel de Stad der Kunsten en Wetenschappen. Dit futuristisch opgezette gedeel te van de stad biedt onder andere plaats voor een planetarium, een operagebouw en Europa ͛ s grootste aquarium.

Winkelliefhebbers worden rijkelijk bediend in Valencia. Diverse winkelboulevards bieden een breed scala aan shopmogelijkheden, van grote designer labels tot charmante boetiekjes. Voor culinaire enthousiastelingen is de Mercado Central een absolute aanrader. Deze overdekte markt biedt ruimte voor ruim 900 stands, waar levensmiddelen zoals brood, vlees, vis en fruit het aanbod sieren. Deze gastronomische lijn wordt doorgetrokken naar de talloze hoogstaande restaurants die Valencia biedt. Vergeet vooral niet tijdens een overheerlijke maaltijd te genieten van een Agua de Valencia, een drankje waarin cava gemixt met wordt met sinaasappelsap. De ideale traktatie om te proosten op een perfecte vakantie! Vlucht naar Spanje boeken?

Vlieg naar diverse Spaanse bestemmingen via Eindhoven Airport

Genieten van een overheerlijke vakantie in Spanje begint bij Eindhoven Airport. De unieke service die het vliegveld biedt zorgt ervoor dat jouw vakantie perfect van start gaat. Met de ruime parkeermogelijkheden en gastvrije bediening begint jouw vakantiegevoel al voordat je het vliegtuig in stapt. Het enige wat je zelf nog moet doen is uitkiezen welke van de vijftien Spaanse bestemmingen jij wilt verkennen!

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je naar deze Spaanse bestemmingen: Alicante, Barcelona, Girona, Gran Canaria, Ibiza, Lanzarote, Madrid, Malaga, Mallorca, Murcia, Reus, Sevilla, Tenerife en Valencia.