Overige vervoersmiddelen om Eindhoven Airport te bereiken

Motoren

Kom je op de motor naar Eindhoven Airport, dan kun je parkeren in de aangegeven motor/scooter parkeervakken in de fietsenstalling op de begane grond van parkeergarage P1.

Parkeren voor motoren

Op Eindhoven Airport kun je met een motor terecht in de openbare, onbewaakte fietsenstalling in parkeergarage P1. Hier kun je je motor parkeren in de daarvoor aangegeven parkeervakken. Let op: je stalt je motor hier op eigen risico. Er is op de luchthaven geen bewaakte motorstalling aanwezig.

Touringcars

Ook touringcars kunnen terecht op Eindhoven Airport voor kort parkeren (halen of brengen). Kom je met een touringcar, dan kun je parkeren in een van de aangegeven parkeervakken op parkeerterrein P2. Het is mogelijk om hier 45 minuten te parkeren.

Tarieven voor touringcars

De aangegeven parkeervakken op parkeerterrein P2 zijn 45 minuten beschikbaar voor een tarief van €10. Betalen is mogelijk bij een van de parkeerautomaten in P1. Hier kun je contant of met pin betalen voor je touringcar op P2. Let op: het is niet toegestaan om met een touringcar te parkeren in P1. Langer dan 45 minuten parkeren met een touringcar? Dan geldt er een dagtarief van €40.