Hop-on take-off deals

Een ontspannen vakantie begint bij je reis. Met het OV-ticket kun je nu eenvoudig en comfortabel voor maar €9,- met de trein en bus naar de luchthaven reizen. En met gratis Fast Track reis je extra snel door de security check!

Boek je OV-ticket vanaf ieder station in Brabant voor €9,- hier!

Boek je OV-ticket vanaf ieder treinstation buiten Brabant voor €17,- hier!

 

Hoe werkt de OV-actie?

Zijn je koffers gepakt en ben je klaar voor de start? Dan kan je vakantie beginnen! Met de OV-ticket actie kun je gemakkelijk met 1 ticket voor zowel trein als bus naar de luchthaven afreizen. Het ticket kun je via de button hierboven voor maar €9,- bestellen, wanneer je reist vanaf een station in Brabant. Reis je vanaf een station buiten Brabant, kost je OV-ticket €17,-. 
 
Zodra je de bestelling in de Spoordeelwinkel afgerond hebt, ontvang je je tickets als download in je mailbox. Het is belangrijk dat je je e-tickets afdrukt en goed bewaart; dit e-ticket kun je namelijk ook laten zien als je gebruik wil maken van fast track of één van de andere kortingsacties. 

Voordelen

  • Met je kaartje heb je exclusieve toegang tot Fast Track: zeker als het erg druk is, kun je zo snel naar de veiligheidscontrole!
  • Met de Hermes bussen 401 en 400 reis je rechtstreeks in zo'n 20 minuten vanaf Eindhoven Centraal naar de luchthaven. Lijn 400 rijdt met slechts 1 tussenstop rechtstreeks naar de luchthaven.
  • Geniet bij aankomst op de luchthaven van leuke kortingsacties, zoals korting op een dwarsligger bij AKO, waarbij je keuze hebt uit één van de drie titels ‘De Midlifeclub’, ‘De Doodsvogel’ of ‘Leeuwentemmer’

Een duurzamere manier van reizen

We werken hard aan een duurzamere manier van vliegen. We geloven erin dat alle kleine beetjes helpen. Door met het openbaar vervoer te reizen, kun je al een hoop besparen op de CO2 uitstoot. Zo draag jij zelf een klein steentje bij een het verduurzamen van onze wereld!

Antwoord op al jouw vragen…

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hieronder behandelen we de belangrijkste vragen om jouw reis compleet te maken!

Wat als ik de aansluiting met de bus mis?

Mocht je de bus net gemist hebben; maak je geen zorgen! Iedere 5 minuten vertrekt er een nieuwe bus naar de luchthaven. Zowel bus 400 als 401 rijden naar Eindhoven Airport, waarvan de 400 met slechts 1 tussenstop.

Hoe ver van tevoren moet ik de trein pakken?

Om te voorkomen dat er iets misgaat in het treinverkeer of je om een andere reden niet op tijd op de luchthaven arriveert, adviseren we je om één trein eerder te pakken. Hier geldt nog steeds dat je minimaal 2 uur voor vertrek aanwezig moet zijn.

Waar staan de bussen?

De bussen staan aan de Noordzijde van station Eindhoven Centraal. De bus zet je af naast de terminal.

Heb ik een ov-chipkaart nodig?

Een ov-chipkaart is niet nodig. Er staan wel poortjes op Eindhoven Centraal, maar als je de QR code op je e-ticket scant, openen de poortjes vanzelf. Gebeurt dit niet, dan kun je een NS medewerker altijd om hulp vragen.

Wil je graag meer informatie of heb je andere vragen over de OV kortingsactie? Een compleet overzicht vind je in onze FAQ
 

Boek je OV-ticket voor €9,- hier!

Boek je OV-ticket vanaf ieder treinstation buiten Brabant voor €17,- hier!

 

Voor deze actie zijn de algemene voorwaarden van de Spoordeelwinkel van toepassing.