Geef je ogen de kost in Oostenrijk

Oostenrijk: het land van het (après-)skiën? Zeker, maar daar houdt het lang niet bij op. Oostenrijk is gezegend met een adembenemend mooie natuur, waar zowel in de winter als in de zomer optimaal van genoten kan worden. Daarnaast valt er op cultureel en historisch gebied ook meer dan genoeg te beleven in het Centraal-Europese land. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de adembenemende architectuur die Oostenrijk siert!

Natuurlijk schoon in Innsbruck

Of je nu fervent skiër bent of gewoon een natuuraanbidder; Innsbruck bedient ieder op zijn wenken. Wanneer het heeft gesneeuwd is het uitzicht adembenemend en biedt het tal van mogelijkheden op het gebied van skipistes; maar liefst zeven gebieden kunnen bezocht worden. Het houdt echter niet op bij skiën wat betreft de mogelijkheden. Sportief rodelen of ijsschaatsen is ook een optie, evenals een romantische rit in een paardenslee.

Innsbruck is niet enkel in de winter een aantrekkelijke vakantiebestemming; ook in de zomer biedt de stad tal van belevingswaardigheden. Een reeks aan aderlijk erfgoed is te bezichtigen in Innsbruck. Ook aan de kleinere bezoekers van de stad is gedacht, met als absoluut hoogtepunt de Alpenzoo. Hier mogen de dieren niet enkel gezien, maar ook geaaid en gevoerd worden! Zo biedt Innsbruck voor iedere bezoeker een onvergetelijke ervaring, in welk jaargetijde dan ook.

Culturele verrijking in Salzburg

Wie in Salzburg rondloopt kan de cultuur gewoon ademen; de imposante bezienswaardigheden wisselen elkaar in rap tempo af. Schloss Mirabel, het kerkhof van Sanks-Peter en de imponerende Dom zijn slechts een greep uit de culturele hoogstandjes die de stad te bieden heeft. Filmliefhebbers hebben de luxe om een heuse toer te boeken langs alle filmlocaties die te aanschouwen waren in de film The Sound of Music.

Architectuurliefhebbers voelen zich in Salzburg als een vis in het water. De binnenstad bevat veel barokelementen, welke samen een prachtig geheel vormen. Winkelen wordt hierdoor verheven tot een oogstrelende belevenis. Wanneer je deze binnenstad bezoekt is het zeker aan te raden zoveel mogelijk te genieten van het culinaire aanbod dat de stad biedt, waar op ieder budget berekend is. Salzburg is een stad met klasse en dat voel je werkelijk aan alles.

Vlucht naar Oostenrijk boeken? Vlieg naar diverse Oostenrijkse bestemmingen via Eindhoven Airport

Of je nu een flinke dosis cultuur op wilt doen of besneeuwde bergen wilt trotseren; Oostenrijk biedt er tal van mogelijkheden voor. Een onvergetelijke reis die begint zodra je het terrein van Eindhoven Airport betreedt. Parkeer makkelijk je auto en vlieg vanaf het vliegveld direct naar diverse Oostenrijkse bestemmingen. Kortom: een onvergetelijke reis die van alle gemakken is voorzien!

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je naar de Oostenrijkse bestemmingen Innsbruck en Salzburg.