Onze partybestemmingen

Dansen tot in de late uurtjes in de hipste bars en clubs, cocktails drinken bij zonsondergang of meedoen aan een ouderwetse kroegtocht. Op deze bestemmingen is het altijd feest!

Ibiza

Dit feesteiland heeft bijna geen toelichting meer nodig: Ibiza is de populairste partybestemming van Europa! Als de avond valt, komt Ibiza pas echt tot leven. Bekende dj’s, zoals Armin van Buuren, Tiësto en AfroJack, komen speciaal naar Ibiza om te draaien in de hipste bars en discotheken. Het officiële partyseizoen loopt van het eerste weekend in juni tot de sluitingsweek in oktober: dan wordt het seizoen in stijl afgesloten met de meest legendarische feesten ter wereld!

Faro

Op warme zomeravonden worden de straten van het Portugese Faro gevuld met muziek en het gelach van een jonge menigte. Het nachtleven start op Rua do Prior waar de bekendste clubs van de stad te vinden zijn. Als universiteitsstad heeft Faro het hele jaar door een bruisend nachtleven: ook buiten het hoogseizoen zit je hier dus goed voor een feestje. Start je avond in één van Faro’s gezellige bars of restaurants, voordat je de club induikt!

Reus

Dit schilderachtige stadje nabij de oostkust van Spanje ligt op slechts twaalf kilometer van de populaire badplaats Salou, die bekend staat als één van de beste plekken in Spanje om te feesten. Naast een reeks lange stranden en een romantische boulevard, vind je hier een gigantisch aanbod aan cafés en discotheken, zoals Snoepy’s, Flash back en Pachito, om feestend de lange nachten in te gaan. De beroemde discotheek Pacha zit net buiten Salou, in La Pineda.

Chania

Een andere favoriete plek voor partyliefhebbers is Chania, op het mooie Kreta! Als je naar Chania bent gekomen om te feesten, dan moet je in het oostelijke gedeelte van de stad zijn. Start in de Venetiaanse haven en volg de houten loopbrug richting het Soho van Chania. Dit moderne gedeelte zit vol clubs en kleine schattige hotels. Je bent hier omgeven door duizenden jonge mensen die uit zijn op een feestje.

Boedapest

De Hongaarse hoofdstad staat bekend om haar spotgoedkope uitgaansleven, waar je prima een weekend de bloemetjes buiten kunt zetten. Toch heeft de kleurrijke uitgaansscène in deze prachtige Europese stad meer te bieden dan goedkope pubs en karaokebars: bezoek de hipste clubs, ga naar een undergound houseparty of flaneer op een extravagante poolparty. En vergeet vooral geen Palinka te drinken: dit lekker fruitige shotje is een Hongaarse specialiteit!