Vlieg naar Moskou

Moskou

vliegen naar Moskou

Ontdek Moskou tijdens een inspirerende stedentrip

Betreed een magische wereld waar kerken de kleuren van de regenboog vertegenwoordigen, romantiek achter elke hoek schuilt en het communistische verleden nog leeft. Een metropool met een rijke geschiedenis, waar je het ene hoogtepunt na het andere beleeft. Proef jij binnenkort een gevulde piroshki?

Oogverblindende bezienswaardigheden

Eén groot openluchtmuseum: zo kun je het hart van Rusland misschien nog wel het beste omschrijven. Moskou ademt kunst en cultuur. Denk aan het Kremlin, het majestueuze Rode Plein (waarbij rood mooi betekent) en als kers op de taart: de Sint-Basilius kathedraal. Laatstgenoemde dateert van de 16de eeuw. De toenmalige tsaar vond het gebouw zó adembenemend, dat hij opdracht gaf om de architect voorgoed te verblinden. Hij wilde namelijk niet dat de architect zijn meesterwerk ooit nog zou evenaren. Er schuilt een enorme geschiedenis achter elke deur; voor historieliefhebbers een waar paradijs.

Vervoer zoals je het nog niet eerder zag

Ooit gedacht dat een ritje met de metro een hoogtepunt van je stedentrip kon zijn? In Moskou is het mogelijk! De metrostations van Moskou zijn één van de mooiste ter wereld en hebben plafonds in art deco, oude kroonluchters, marmeren bekleding en magnifieke muurschilderingen. Het is zó indrukwekkend, dat je soms zelfs even zult twijfelen of je niet in een paleis staat in plaats van in een metrostation!

Ontdek de cultuur en bezoek het theater voor de mooiste voorstellingen

Elk weekend trekken de locals hun mooiste kleren aan en begeven ze zich richting de opera of ballet. Meesterwerken van Mozart en Wagner zitten namelijk diepgeworteld in de Russische cultuur en trekken jong en oud aan. Tijdens een stedentrip naar Moskou mag een bezoekje aan hét theater der Russische theaters niet ontbreken: het Bolsjoj. Met z’n 2500 zitplaatsen is het bijwonen van een voorstelling een heus spektakel waar je je ogen volop de kost kan geven.

Rusland als waar uitgaansparadijs

Na de val van de Sovjet-Unie ontdekten de Russen het uitgaansleven. Clubs schoten er als paddenstoelen uit de grond. Barretjes, gigantische discotheken, casino’s en zelfs stripshows; wat je ook zoekt en wat je ook wilt ontdekken: in Rusland vind je het! Het bruisende nachtleven is verspreid over de hele stad. Vervelen? Dat is een werkwoord dat je hier absoluut niet hoeft te gebruiken! 

Vliegtickets naar Moskou via Eindhoven Airport

Vanaf Eindhoven Airport kan je Russische sprookje beginnen; in ongeveer drie uur sta je in deze iconische stad. Het avontuur wacht op je! Wanneer vlieg jij naar deze prachtstad?

 

Vlieg met deze maatschappijen naar Moskou