Vliegvakantie Italië

Van het stijlvolle Milaan tot het historische Rome – in een land als Italië kent geen grenzen als het gaat om belevingsmogelijkheden. Laat je romantisch rondvaren in een gondel in Venetië of ontdek het bruisende studentenleven van Bologna. Waar je hart ook sneller van gaat kloppen, vervuld wordt het zeker in het veelzijdige Italië. Ontdek wat de verschillende vliegbestemmingen in Italië jou kunnen bieden.

Duik in de Romeinse geschiedenis

In Rome waan jij je in de overblijfselen van de hoogtijdagen van het Romeinse Rijk. Rome bestaat uit een aaneenschakeling van archeologische hoogstandjes met een rijke historie, zoals het Colosseum en het Pantheon. Vergeet vooral geen bezoek te brengen aan Vaticaanstad, waar je de magie van de Vaticaanse tuinen en de Sixtijnse kapel niet alleen ziet, maar ook voelt. Wie naar Italië wil vliegen vindt dus in Rome een unieke ervaring!

Modebewust in Milaan

Milaan is het epicentrum van de modewereld. Dat weten we allemaal en het klopt ook zeker, maar Milaan heeft daarnaast nog veel meer moois te bieden. Laat je verrassen door het indrukwekkende Castello Sforzesco, waar je verbluffende werken van Michelangelo en Leonardo da Vinci treft. Of duik het levendige nachtleven in, waar de stijlvolle lijn naadloos naar is doorgetrokken. Er zijn clubs genoeg te vinden rondom Navigli, Porta Ticinese en Brera, waar je op smaakvolle wijze kunt proeven van het Italiaanse uitgaansleven.

Cultureel genieten in Bologna

De echte cultuurliefhebber kan in Bologna het hart ophalen; niet voor niets is deze noordelijke stad in 2000 uitgeroepen tot ‘culturele hoofdstad van Europa’. Wandelend door het historische, brede straten in het centrum worden je ogen gestreeld door de pittoreske uitstraling van de typische zuiderse architectuur. Laat je extra overweldigen door dit tafereel vanaf de 97 meter hoge Torre degli Asinelli te aanschouwen. Breng je avonden door in de Via Zamboni – het bruisende hart van de Bolognese studentenwijk, of trakteer je smaakpapillen op de gastronomisch hoogstaande pasta’s die verkrijgbaar zijn in de stad.

Vlucht naar Italië boeken? Vlieg voor alle Italiaanse bestemmingen via Eindhoven Airport

Een comfortabele trip naar Italië begint bij Eindhoven Airport. Met directe vluchten naar negen Italiaanse hotspots en goedkope parkeermogelijkheden biedt Eindhoven Airport een onevenaarbare service. Zet in anderhalf uur tijd voet op Milanese of Venetiaanse bodem of vlieg iets langer door naar Pisa of Rome, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over jouw auto. Vluchten naar Italië, die boek je via Eindhoven Airport!

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je naar de Italiaanse bestemmingen Alghero, Bologna, Brindisi, Catania, Milaan, Napels, Pisa, Rome, Trapani en Venetië.