Vliegvakantie Griekenland

Griekenland staat garant voor een zonovergoten en cultuurrijke beleving, waarbij iedere bestemming een lust voor het oog is. Droom weg op de idyllische eilanden die het land rijk is of laat je overrompelen door de rijke, historische steden die het hart van Griekenland vormen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat – Griekenland stelt nooit teleur.

Wegdromen op Corfu

Verliefd worden op het eiland Corfu behoort absoluut tot de mogelijkheden. Sterker nog; de Oostenrijkse keizerin Sissi ging je voor. Het eiland is een lust voor het oog voor iedere natuurliefhebber. Waan je in een zee van olijfbomen en orchideeën die kleur geven aan het eiland en geniet van de helderblauwe zee die al golvend het eiland kust. Romantici kunnen hun hart ophalen in het Achilleion, het zomerverblijf van keizerin Sissi, waar onvoorstelbare muur- en plafondschilderingen het klassieke paleis sieren.

Plan een sportieve dag in door de 900 meter hoge berg Pantokrator te beklimmen en laat het overweldigende uitzicht – reikend tot Albanië – je betoveren. Mythologieliefhebbers kunnen niet om een bezoekje aan muizeneiland heen, waar volgens de verhalen uit de Homerus de Griekse held Odysseus ooit aanspoelde. Corfu is een eiland met zoveel gezichten dat het lastig is te bepalen welke de mooiste is.

Mediterraans genieten op Rhodos

In Rhodos weten ze wat genieten is. Van een levendig stadscentrum tot de lange, onthaastende zandstranden die het eiland rijk is – Rhodos is een eiland voor levensgenieters. Gezelligheid is in overvloed te vinden in de haven en Bar Street Orfanidou, maar wie liever de rust wil opzoeken doet er goed aan om de heuvelachtige weilanden te verkennen of een bezoekje te brengen aan de zwavelhoudende bronnen van de Thermen van Kallithéa.

Verken de Griekse cultuur met een bezoekje aan de tempel van Athena Lindia of de Mandraki haven, welke al eeuwenlang als belangrijkste haven van Griekenland fungeert. Rhodos is een beleving voor eenieder die zich over durft te geven aan de Mediterrane gezelligheid en pracht en praal.

Vlucht naar Griekenland boeken? Vlieg naar diverse Griekse bestemmingen via Eindhoven Airport

Of je nu gaat voor de rijke historie of om de prachtige natuur te aanschouwen; jouw reis naar Griekenland begint bij Eindhoven Airport. Vlieg zorgeloos en snel middels een directe vlucht naar een van de zeven Griekse bestemmingen. Waar de vlucht ook heen gaat – door te vertrekken vanaf Eindhoven Airport kun je jouw vakantie niet beter beginnen!

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je naar de Griekse bestemmingen Athene, Chania, Corfu, Heraklion, Kos en Rhodos.