Genieten als een koning in Frankrijk

Vive la France! Het land van camembert, de Eiffeltoren, baguettes en jeu des boules. Een kloppend beeld, al staat Frankrijk natuurlijk voor nog veel meer moois. Minder bekende belevings- en bezienswaardigheden karakteriseren eveneens het bourgondische en stijlvolle Frankrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de befaamde bouillabaisse uit Marseille of het MAMAC (Museum voor Moderne Kunst) in Nice. Laat je verrassen door al wat het bourgondische zuiden te bieden heeft!

Het ultieme zomergevoel in Nice

Zomers baden, een rijke culturele historie, moderne elementen en een lange lijst aan belevingswaardigheden; Nice biedt het allemaal. Wandelen aan de beroemde Promenade is een beleving op zichzelf, waarbij het overweldigende uitzicht eentje is om niet te vergeten. Cultuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen door een bezoekje aan het Historisch Museum – gevestigd in het zeventiende-eeuwse Palais Lascaris. Naast historische elementen biedt Nice ook tal van mogelijkheden voor liefhebbers van eigentijdse kunststijlen, zoals abstracte kunst en popart. Het MAMAC speelt hierin een glorieuze hoofdrol. Vergeet uiteraard tijdens het bezoek niet te genieten van de ons allen bekende salade Niçoise – hét traditionele gerecht uit Nice!

Majestueus genieten in Marseille

Cultuurliefhebber of niet: genieten doet men zeker in Marseille. Het absolute hoogtepunt is uiteraard de beroemde Notre Dame de la Garde, de groteske basiliek die de trots van Marseille vormt. Kom binnen in de eeuwenoude haven om de rijke historie van Marseille te proeven. Breng een bezoekje aan de hippe wijk Le Panier, waar de smalle en sfeervolle straatjes zich hebben ontpopt tot een ware trekpleister. Ook sportliefhebbers worden op hun wenken bediend in Marseille, met als absolute hoogtepunt het Stade Vélodrome – de thuisbasis van Olympique de Marseille. Voor een gezellig avondje in de kroeg of club toog je naar de haven, waar tot diep in de nacht het leven wordt gevierd.

Vlucht naar Frankrijk boeken? Vlieg naar diverse Franse bestemmingen via Eindhoven Airport

Een onvergetelijke reis naar Frankrijk begint bij Eindhoven Airport. Boek een directe vlucht naar onze diverse Franse vakantiebestemmingen en geniet van de luxueuze parkingmogelijkheden die het vliegveld u biedt. Binnen twee uur tijd bevindt u zich veilig én snel op de gewenste vakantiebestemming. Boek nu een vlucht via Eindhoven Airport en trakteer jezelf daarmee op een onvergetelijke  en onbezorgde reis naar het zuiden!

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je naar Marseille en Nice in Frankrijk.