Ervaar het magische Egypte

Van oneindige woestijnvlaktes tot adembenemende bezienswaardigheden zoals piramiden en de Sfinx; Egypte biedt het je allemaal. Geniet van de warmte die het land biedt; niet alleen qua klimaat maar ook in de omgangsvorm met de lokale bevolking. Geniet van een aaneenschakeling aan culturele schatten, omringd door het spectaculaire en zonovergoten Egyptische decor.

Geniet van het historische Caïro

Caïro heeft voor ieder wat wils. Of je nu houdt van cultuur snuiven of van een levendig stadsleven; de Egyptische hoofdstad komt in al deze behoeftes ruimschoots tegemoet. Het Egyptische museum en de piramiden van Gizeh behoren tot de must see categorie, evenals een bezoekje aan de Nijl. Laatstgenoemde biedt vooral ’s avonds een ware trekpleister, aangezien felverlichte boten voorzien van luide muziek de rivier op trekken.

Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Khan El-Khalili, de grootste bazaar die Egypte te bieden heeft. Waar je voorkeur ook naar uitgaat; in Caïro vind je het allemaal!

Laat je overweldigen door het paradijselijke Hurghada

Het ultieme vakantiegevoel ervaar je in de prachtige badplaats Hurghada. In de exclusieve resorts die de stad biedt kom je niets tekort, evenals in de bijzondere binnenstad. Hurghada biedt zo’n duizend winkeltjes die een grote diversiteit kennen. Hierdoor wordt het winkelend gebied op haar wenken bediend.

Voortvloeiend uit de tropische stranden en adembenemende azuurblauwe zee is een van de belangrijkste bezienswaardigheden, het aquarium van Hurghada, ontstaan. Geef je ogen de kost op de dagelijkse markt in de binnenstad van Hurghada, genaamd El-Dahar. Op de markt is een keur aan traditionele Egyptische handelswaren te vinden, van koperwerk tot zelfs pakezels.

Vlucht naar Egypte boeken? Vlieg naar diverse Egyptische bestemmingen via Eindhoven Airport

 Een onvergetelijke reis naar Egypte begint bij Eindhoven Airport. Via het luxe vliegveld vlieg je direct naar populaire bestemmingen zoals Hurghada en Caïro. Vanaf het Eindhovens vliegveld kan jouw Egyptische avontuur niet beter beginnen. Geniet van de ruime parkeermogelijkheden en de uitstekende service die Eindhoven Airport je biedt.  Boek nu jouw vlucht via Eindhoven Airport en trakteer jezelf hiermee op een onbezorgde en spectaculaire reis naar het land van de woestijn!

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je naar Hurghada in Egypte.