media-block

COVID-19 en jouw reis

Fijn dat je via Eindhoven Airport reist! We helpen je graag met de voorbereiding van jouw reis. Hier vind je praktische informatie omtrent de COVID-19 maatregelen op onze luchthaven, zoals testen, gezondheidsverklaring en mondkapjes. Reis makkelijk, veilig en vertrouwd vanaf Eindhoven Airport.

media-block

Coronamaatregelen voor jouw reisbestemming

Heb je vragen over de coronamaatregelen voor jouw reisbestemming? Bijvoorbeeld of je een COVID testuitslag of vaccinatiebewijs moet tonen of in quarantaine moet? Kijk dan eerst op Nederlandwereldwijd.nl of neem contact op met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via +31 247 247 247. Zij zijn dé autoriteit waar je kunt navragen welke regels van toepassing zijn op jouw situatie en 24/7 bereikbaar. 

Informatie over de maatregelen op Eindhoven Airport zelf vind je hieronder.

Voorbereid naar Eindhoven Airport

Zorg dat je vooraf op de hoogte bent van de maatregelen op de luchthaven en je luchtvaartmaatschappij. Jouw gezondheid en die van medereizigers en medewerkers op de luchthaven staat voorop. Heb je klachten als koorts, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn of hoesten, blijf dan thuis.

De terminal van Eindhoven Airport is weer open voor wegbrengers, ophalers en andere bezoekers. Het is mogelijk om het panoramaterras te bezoeken op de 1e verdieping en vliegtuigen te komen spotten. 

Meest gestelde vragen

Heb je vragen over je vlucht? Neem dan contact op met je luchtvaartmaatschappij over de meest actuele status.