Business Lounge

Als zakelijke reiziger wil je je tijd zo optimaal mogelijk benutten; je hebt tenslotte een hoop te doen. We kunnen ons voorstellen dat wachten op een vlucht dan het laatste is waar je behoefte aan hebt. Om ervoor te zorgen dat je efficiënt aan de slag kunt en voor je reis nog even kunt ontspannen, vind je bij Eindhoven Airport vanaf 2 december 2019 een gloednieuwe business lounge. Zo kun je ongestoord verder werken, terwijl je wacht! 

Waar kan ik de business lounge vinden?

Je vindt de business lounge van Eindhoven Airport na de veiligheidscontrole op de eerste verdieping, naast de Starbucks. Mocht je het niet kunnen vinden, dan staan er op de luchthaven altijd medewerkers voor je klaar om je te begeleiden. 

Wanneer heb ik toegang tot de business lounge?

Wanneer je in het bezit bent van een Priority of Dragon Pass, heb je direct toegang tot onze business lounge. Ook Preferred banking klanten van ABN AMRO krijgen gratis toegang tot de Business Lounge. Ben je minderjarig? Dan krijg je alleen toegang tot de business lounge onder begeleiding van een volwassene.

Wat zijn de kosten van de business lounge?

Val je buiten de eerder genoemde eisen en wil je toch graag gebruik maken van de business lounge? Dan kun je deze toegang zelf online of aan de deur boeken. Via Executive Lounges kun je een online ticket boeken voor € 30,00. Aan de deur kost toegang tot de Business Lounge €35,00. Let op: koop je een toegangskaart aan de deur, dan kan het zijn dat de business lounge volgeboekt is. 

De faciliteiten

Bij onze receptiebalie word je warm verwelkomd, waarna je de keuze hebt om plaats te nemen op een van de 60 zitplaatsen of een hapje te eten aan ons buffet. Gedurende de hele dag vind je daar de lekkerste verse broodjes, salades en warme dranken. In de business lounge krijg je alle gelegenheid om ongestoord mails te beantwoorden, te sparren met je medereiziger of heerlijk te ontspannen voor je reis. Ideaal, toch?!