Business Lounge

Als zakelijke reiziger wil je je tijd zo optimaal mogelijk benutten; je hebt tenslotte een hoop te doen. We kunnen ons voorstellen dat wachten op een vlucht dan het laatste is waar je behoefte aan hebt. Om ervoor te zorgen dat je efficiënt aan de slag kunt en voor je reis nog even kunt ontspannen, vind je bij Eindhoven Airport sinds 2 december 2019 een gloednieuwe business lounge. Zo kun je ongestoord verder werken, terwijl je wacht! 

Wat zijn de openingstijden van de business lounge?

De business lounge is geopend van:

Maandag          GESLOTEN

Dinsdag             08.30-16.00

Woensdag         08.30-15.30

Donderdag        09.30-18.00

Vrijdag               09.00-17.00

Zaterdag            07.00-15.00

Zondag              09.00-17.00

Waar kan ik de business lounge vinden?

Je vindt de business lounge van Eindhoven Airport na de veiligheidscontrole op de eerste verdieping, naast de Starbucks. Mocht je het niet kunnen vinden, dan staan er op de luchthaven altijd medewerkers voor je klaar om je te begeleiden. 

Wanneer heb ik toegang tot de business lounge?

Heb je een online ticket of koop je deze aan de balie bij de business lounge, dan heb je toegang tot de business lounge. Ben je minderjarig? Dan krijg je alleen toegang tot de business lounge onder begeleiding van een volwassene.

Met de volgende lidmaatschappen heb je toegang tot de business lounge:

  • Aspire Lounge Annual membership
  • ABN AMRO Mees Pierson
  • Priority Pass
  • Loungekey
  • Dinersclub
  • Lounge Pass
  • Dragonpass

 

Klik hier voor een volledig overzicht van de lidmaatschappen met toegang tot de business lounge.

Wat zijn de kosten van de business lounge?

Via Executive Lounges kun je een online ticket boeken voor € 22,50. Aan de deur kost toegang tot de Business Lounge €25,00. Let op: koop je een toegangskaart aan de deur, dan kan het zijn dat de business lounge volgeboekt is. 

Faciliteiten in de business lounge

Bij onze receptiebalie word je warm verwelkomd, waarna je de keuze hebt om plaats te nemen op een van de 60 zitplaatsen of een hapje te eten aan ons buffet. Gedurende de hele dag vind je daar de lekkerste verse broodjes, salades en warme dranken. In de business lounge krijg je alle gelegenheid om ongestoord mails te beantwoorden, te sparren met je medereiziger of heerlijk te ontspannen voor je reis. Ideaal, toch?!