Bouwactiviteiten

Bouwwerkzaamheden Multi Purpose Building op Eindhoven Airport

De bouwwerkzaamheden van het Multi Purpose Building (MPB) zijn 30 mei 2016 gestart en duren tot medio 2017.

Voor meer informatie en vragen over (de bouw van) het MPB kunt u tijdens werktijden contact opnemen met de Omgevingsmanager van BAM via telefoonnummer 040 – 256 43 00. Tevens kunt u vragen stellen en informatie opvragen via MPBP1@bam.nl.

Heeft u urgente meldingen rondom de bouwwerkzaamheden dan kunt u 24 uur per dag gedurende 7 dagen per week contact met BAM opnemen via 088 - 712 37 23.

Multi Purpose Building Eindhoven Airport Case Study

Klik hier voor de Case Study van het Multi Purpose Building.

Eindhoven Airport legt realisatie Multi Purpose Building bij terminal in handen van BAM

Eindhoven Airport heeft BAM geselecteerd voor de bouw van het Multi Purpose Building (MPB) dat verrijst op de huidige parkeerplaats P1 tegenover de terminal. Lees meer.

Eindhoven Airport breidt terminal uit met nieuwe bagagehal

Eindhoven Airport is gestart met de voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe bagagehal. De nieuwe bagagehal wordt gebouwd aan de rechterzijde van de terminal, op de begane grond. De eerste verdieping zal ingericht worden voor ondersteunende functies zoals kantoorruimtes. Lees meer.

Grootschalige verbetering van het buitengebied Eindhoven Airport en de bereikbaarheid van de luchthaven

In 2016 zal naar verwachting de bouw van het buitengebied van start gaan en fasegewijs gereedkomen in 2017 en 2018. De maatregelen voor de verbetering van de bereikbaarheid zullen volgens de plannen starten in 2017 en gereed zijn in 2020. Lees meer.

Renovatie start- en landingsbaan

Van 30 mei tot 16 juni 2016 wordt onderhoud gepleegd aan de start- en landingsbaan en hierdoor zullen we in deze periode gesloten zijn voor al het vliegverkeer. Lees meer.