Vlieg naar Bodrum

Bodrum

Vliegen naar Bodrum

  • Tropisch klimaat
  • 3 uur en 40 minuten
  •  
Boek uw vlucht
Boek vlucht + hotel

Bodrum is de plek om te relaxen aan de Egeïsche kust van Turkije. Geniet van de knusse restaurantjes, lange winkelstraten en prachtige stranden. Vanaf Eindhoven Airport vlieg je gemakkelijk naar dit schiereiland vol verrassingen.

Cultuur in Bodrum

Wat begon als een rustig vissersdorpje is uitgegroeid tot een van de meest populaire bestemmingen in Turkije. Gelukkig heeft Bodrum de kenmerken van een toeristische stad niet overgenomen. Dat betekent dat je nog kan genieten van de culturele hoogtepunten, die gelukkig nauwelijks veranderd zijn. Proef bijvoorbeeld de verse vis op de markt. Vis die gevangen is door de lokale bevolking smaakt natuurlijk extra lekker!

Een bezoekje aan het St. Pieter kasteel is ook een onmisbaar deel van je reis. Het oudste scheepswrak ter wereld is hier te bewonderen. Naast dit wrak vind je ook andere hoogtepunten uit het verleden van de onderwaterwereld.

Ligging

Aan de zuidwestkust van Turkije vind je naast Bodrum nog meer interessante steden. Neem bijvoorbeeld Gümbet. Hier feest je tot in de late uurtjes samen met duizenden anderen. Weet je al wie je meeneemt?

Eindhoven – Bodrum vliegtickets

Je vliegt vanaf Eindhoven Airport met TUI naar Bodrum in Turkije.

Vlieg met deze maatschappijen naar Bodrum