Airportaal

Vliegensvlug van start als Airportmedewerker

Maak een vliegende start naar jouw droombaan. Check in en reserveer je ticket voor de eenjarige opleiding tot Airportmedewerker. Een initiatief van Airportaal. De opleiding is niet op school, maar op de werkvloer. En wat voor werkvloer. Die van Eindhoven Airport! Je opleiding is helemaal gratis én je krijgt direct een betaalde baan voor minimaal 24 uur per week. Je eindbestemming? Wat dacht je van een vaste baan op de luchthaven? In de horeca, de schoonmaak, de bagagehal of op het platform? Een baan waarin je je prettig voelt, trots onderdeel bent van de crew van Eindhoven Airport, fijne collega's hebt en verder kunt groeien. Een droombaan dus!

 

 

 

Airportmedewerker

 

Van startbaan naar droombaan
Eindhoven Airport is een fantastische werkplek. Alle medewerkers op en rondom de luchthaven zorgen er voor dat iedere dag mensen op reis kunnen gaan. Voor zaken, vakantie of zoals de voetballers van PSV, voor een belangrijke sportwedstrijd. Eindhoven Airport is een makkelijke, veilige, schone en gastvrije luchthaven en dat willen we graag zo houden. Jouw hulp en jouw talenten kunnen we daarbij goed gebruiken!

Wat doe je?
Als Airportmedewerker help je mee om alles op de luchthaven makkelijk te laten verlopen. In de aankomst- of vertrekhal, in de horeca, achter de schermen of op het platform. Elke schakel, iedere medewerker, is daarbij van belang.

Check-In

  • Ben jij die gastvrije horecamedewerker die zich helemaal thuisvoelt in de keuken of het restaurant?Of heb jij een scherp oog voor een veilige en schone omgeving?
  • Of ben jij die verantwoordelijke teamspeler die in de bagagehal en op het platform lekker wil en kan aanpakken?
    Wil je graag tegelijk leren en werken op Eindhoven Airport?
    Is werken op onregelmatige tijden geen probleem voor jou?

 

Ga dan de uitdaging aan! Check in voor deze unieke opleiding die maar één jaar duurt, gratis is en waarbij je meteen een betaalde baan krijgt. Hopelijk ben jij volgend jaar ook een trots lid van de crew van Eindhoven Airport.
 


 

Airportaal

De opleiding en de baan worden je aangeboden door de partijen die samen Airportaal vormen. Dit zijn:

Eindhoven Airport

CSU (schoonmaak) 

Vermaat Eindhoven Airport (horeca)

Viggo Eindhoven Airport (luchtvaart dienstverlener)

Summa College (mbo-opleidingen)

04Werkt (gemeenten, UWV, sociale werkbedrijven)


Vanuit dit gezamenlijk initiatief creëren we een aantrekkelijke leer- en werkomgeving op Eindhoven Airport om zo werkzoekenden weer volop kansen te bieden.

 

Volg Airportaal op: