Vanuit Eindhoven naar Marsa Alam

Marsa Alam

Vissersdorpje

Een onbekend vissersdorpje aan de Rode Zee dat nu is uitgegroeid tot nieuwste en modernste resortbestemming van Egypte. Marsa Alam is een plaats in het zuiden van Egypte, 271 kilometer ten zuiden van Hurghada. Sinds 2011 is Marsa Alam bereikbaar via Marsa Alam International Airport. Ben je op zoek naar rust, luxe, heerlijke stranden en mooie duikgelegenheden? Dan ben je op Marsa Alam op de juiste plek.

Onderwaterwereld

Marsa Alam werd tijdens de jaren 80 ontdekt door duikers en is nog steeds één van de favoriete duikgebieden vanwege de grote aantallen dolfijnen, schildpadden en zelfs zeekoeien.

Geniet het hele jaar door van het ideale woestijnklimaat met aangename temperaturen en veel zon. Ga het warme water in van de Rode Zee en bekijk de prachtige onaangetaste koraalriffen.

Bezienswaardigheden

Buiten de onderwaterwereld is er volop natuur in Marsa Alam, zoals de kleurrijke vallei met de steile wanden van de Coulered Canyon.
Ga op avontuur uit met een van verschillende excursies naar nabijgelegen overblijfsel uit de faraonische periode van Egypte. Vergeet ook zeker niet een excursie naar het Wadi-al-Gamal (het Nationaal Park) en bekijk de prachtige landschappen, het woestijngebied, de canyons en de oase.

Rust en luxe

De hotels op Marsa Alam hebben allemaal een privéstrand, waardoor je heerlijk tot rust komt.

Een ideale plak voor een ontspannende week vakantie.

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Klik hier!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief