Vanuit Eindhoven naar Hurghada

Hurghada

Het ultieme vakantiegevoel

Hurghada, de bekendste en populairste vakantiebestemming in het prachtige Egypte. Een mooie badplaats in het Zuiden van Egypte aan de Rode Zee, een hoge kwaliteit, lage prijzen en niet te vergeten mooi weer!

Paradijs

Al vele jaren wordt er aan Hurghada gebouwd om aan alle mogelijke wensen van de vakantiegangers te voldoen. De all-inclusive resorts in combinatie met de tropische stranden, azuurblauwe zee en prachtige koraalriffen geven je het ultieme vakantiegevoel.
Naast de resorts, valt er ook veel te beleven in de stad zelf. Zo zijn er zo’n duizend winkeltjes te bezoeken met een onvoorstelbare diversiteit van souvenirs en kun je ’s avonds heerlijk dineren in één van de gezellige restaurants.

Excursies

Vanuit Hurghada zijn er verschillende excursies te boeken. Het zou zonde zijn om niets van de wereldberoemde overblijfselen van de pharaonische periode van Egypte te missen. Hiervoor moet je alleen wel een tijdje in de bus zitten.
De piramides zijn zonder twijfel de bekendste overblijfselen uit het verleden. Een excursie naar de piramides van Gizeh omvat meestal ook een bezoek aan het Egyptische musea. Een andere mogelijkheid is om de excursie te combineren met een bezoek aan het oude Islamitische stadscentrum van Caïro. Of breng een bezoek aan Aswan, bekend voor zijn reusachtige stuwdam en het Nassermeer. Tijdens een bezoek aan Aswan mag je zeker Abu Simbel niet overslaan, deze dodentempel van Ramses II werd bedreigd door het steigende water van het Nasserstuwmeer en kon slechts door een reusachtige operatie van de Verenigde Naties van de ondergang gered worden. Hiervoor moest de hele tempel in stukken gezaagd worden en op een andere plek opnieuw opgebouwd worden.

Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je tijd op een zeer aangename manier door te brengen op Hurghada.

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Klik hier!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief