Winkelen

Eindhoven Airport biedt een volwaardig winkelaanbod in haar gloednieuwe terminal. Fashion, lifestyle, literatuur, sieraden, souvenirs en de nodige boodschappen: u vindt ze in onze terminal. Deze is 7 dagen per week geopend en is voor iedereen toegankelijk. Na de security check vindt u daarnaast een Shop en Fly winkel.

I AM

I AM is het sieraden merk voor vrouwen die gek zijn op fashion en stijl en het belangrijk vinden om er verzorgd uit te zien.  Door de sprekende branding en het grote productaanbod, maakt I AM het gemakkelijk voor de klant om zich te laten inspireren en de juiste sieraden te vinden voor elke gelegenheid.
I AM wil dat elke vrouw trots is op hoe ze eruit ziet. Daarom biedt I AM fantastische sieraden en prachtige accessoires van YSTRDY aan voor betaalbare prijzen.

Before Take Off

Before Take Off is na jaren lang het middelpunt te zijn geweest van de luchthaven nu eindelijk ready for take off. Een grotere winkel, een duidelijke formule en een nieuw, duidelijk logo. De grote letters en de stijlvolle vormgeving zullen het authentieke gevoel van reizen versterken. Een nog uitgebreidere collectie koffers, laptop- en overige travelbags en mode van topmerken maken het makkelijker onbezorgd op reis te gaan. So before travel, Before Take Off.

Aviflora

Een herkenningspunt midden in het hart van de luchthaven. De hollandwinkel die het hello-and-goodbye gevoel als beste weet om te zetten in producten die u te allen tijde en op iedere reis kunt meenemen naar uw bestemming. Aviflora bestaat al meer dan zestig jaar. Op Eindhoven al jaren een gezellige winkel, maar ook op Schiphol kunt het uitgebreide assortiment tulpen, ballonnen, rozen en hollandsouvenirs vinden. De bloemen en bollen worden reisbaar verpakt en kunnen dus naar elke bestemming worden meegenomen. Wij zeggen niet voor niets: “All the best from Holland!”

AKO

Een boek en/of tijdschrift staat vaak op het boodschappenlijstje van reizigers en is een heerlijke ontspannen manier om de tijd door te brengen tijdens de vlucht. Bij ons staat het assortiment "lezen" centraal. In onze totaal vernieuwde AKO winkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment Nederlandse , maar ook buitenlandse tijdschriften. Het assortiment boeken is altijd zeer actueel met de meest recent uitgebrachte toptitels. U kunt verder bij ons terecht voor tabak, zoetwaren, reisacc. cadeaukaarten en loterijen.

AH to go

AH to go heeft veel verse producten zoals koffie en thee voor onderweg, broodjes en sandwiches, uitstekende salades, fruit, zuivel en heerlijke sappen en smoothies. Handig verpakt en klaar om direct te eten. Zo is bij de salades bijvoorbeeld een vorkje verpakt. Artikelen als croissants, gevulde koeken en pistoletjes komen zó uit de oven, want ze worden in de winkel afgebakken. Ook is er een ruime keuze in kant-en-klare maaltijden: makkelijk voor thuis! Uiteraard hebben alle producten een uitstekende kwaliteit.

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag:  05.30 - 20.00 uur
Zondag: 06.00 - 20.00 uur

B&S Shop Fly

Ervaar een nieuwe dimensie van duty-free winkelen en verken de wereld van B&S Shop Fly. Direct na de beveiligingscontrole vindt u onze duty-free winkel, vol met de laatste trends, een grote verscheidenheid aan producten en bekende merken. Wanneer u advies nodig heeft, staat onze vriendelijke winkelmedewerker voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kijk ook even op onze site: www.bs-shopfly.nl

Schrijf u in voor de nieuwsbrief