Faciliteiten

Eindhoven Airport biedt de volgende faciliteiten:

Autoverhuur

De autoverhuurbalies van de diverse autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in het kantoorgebouw aan de Luchthavenweg 13, links naast de terminal. Voor de huurauto’s is een aparte parkeerplaats ingericht. Komt u een huurauto terugbrengen? Volgt u dan de bewegwijzering op de luchthaven.

Voor de parkeerplattegrond huurauto's, klik hier.

Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze partners:

GWK Travelex

GWK Travelex is de specialist in buitenlands geld, Western Union money transfers en contante betalingen van rekeningen. Bestel uw buitenlands geld of een prepaid credit card gemakkelijk online via de handige bestel-scherm aan de rechterzijde van deze pagina en profiteer alleen online van 0% provisie en de beste GWK Travelex koers. Uw bestelling kunt u o.a. ophalen bij de vestiging op Eindhoven Airport.

Locatie
GWK Travelex Eindhoven Airport
Luchthavenweg 21
5657 EA Eindhoven
Telefoon: 040-4009004
www.gwktravelex.nl

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 07:00 tot 19:30 uur
zaterdag 09:00 tot 17:00 uur
zondag 10:00 tot 17:00 uur

 

Draadloos internet

U kunt per dag 60 minuten gebruik maken van gratis WiFi in onze terminal. Daarnaast kunt u gebruik maken van KPN Premium WiFi. Hiervoor kun je een internetkaart kopen bij Farm Food + Drinks of bij de AKO.

Bagagewagens

De bagagewagens zijn beschikbaar bij de betaalautomaten op P1, P3, P4 en P5, bij de Kiss & Ride strook en op diverse plaatsen in en rond de terminal. Hiervoor wordt een borg van 1 of 2 euro gevraagd.

Bagagekluizen

Er zijn bagagekluizen aanwezig, in de nissen achter de AKO boekwinkel.

Babyverzorging

Er is gelegenheid tot babyverzorging in de terminal op de begane grond en eerste verdieping.

Fotoafdrukapparaat

Op de eerste verdieping is een fotoafdrukapparaat.

Gebedsruimte

Heeft u behoefte aan een moment van rust en bezinning? Wilt u bidden of mediteren?

Reizen kan gepaard gaan met emoties en uiteenlopende gevoelens. Of u gelovig bent of niet een ogenblik van rust en stilte kan uitkomst bieden. U bent van harte welkom in de gebedsruimte op Eindhoven Airport.

Deze gebedsruimte is ingericht door de Raad van Kerken van Eindhoven in samenwerking met het Interreligieus Platform Eindhoven. Reageren kan via EAgebedsruimte@outlook.com

Kiddyland

Op de eerste verdieping bevindt zich een ‘Kiddyland belevingswereld’ waar uw kinderen kunnen genieten van diverse speelautomaten.

Massage-O-Matic

Reizigers die uitgerust op pad willen, kunnen een volledige lichaamsmassage ondergaan op Eindhoven Airport . De luchthaven plaatste Massage-O-Matic’s die de reiziger een Shiatsu massage én privacy bieden. De Massage-O-Matic’s zijn speciaal voor gebruik op Eindhoven Airport ontworpen. Na inworp van 2 euro geniet de reiziger 5 minuten van drukpunten massage volgens de Shiatsu techniek. Deze wordt ondersteund door een film met ontspannen beelden en muziek. De 5 Massage-O-Matic’s staan opgesteld in een circel in beveiligdgebied na de handbagage controle zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Pasfotoautomaat

Op de eerste verdieping is een pasfotoautomaat voor kleurenfoto’s.

Speelautomaten

Op diverse plaatsen in de terminal treft u speelautomaten aan van de firma JvG Amusement & Vending B.V. Gebruik is voor eigen kosten en risico. De luchthaven aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Travel Doctor

Op de eerste verdieping van de terminal bevindt zich Travel Doctor reizigersadvisering- en vaccinaties. Dit is een medisch servicepunt bestaande uit huisartsen en assistenten, waar reizigers op afspraak o.a. hun vaccinaties kunnen halen. Verder kunt u hier terecht voor een medische check-up, klamboes, reisapotheek en nuttige tips.

Kijk op www.traveldoctor.nl voor meer informatie.

Visitekaartautomaat

Op de eerste verdieping kunt u visitekaartjes laten maken.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief