Eten & drinken

Naast een volwaardig winkelaanbod, vindt u op Eindhoven Airport ook een volwassen horeca aanbod, bestaande uit verschillende take away shops en een à la carte restaurant.

Upstairs

Voor een heerlijk ontbijtbuffet, all you can eat kunt u terecht bij Tulip Inn Eindhoven Airport. Een sfeervol design restaurant met een keur aan gerechten, cereals, vruchtensappen en warme broodjes. En is uw vertrek heel vroeg, dan verzorgen wij uiteraard een heerlijk ontbijtpakket to go voor u!

Upstairs is dé bar van Eindhoven Airport. Hier kunt u genieten van een prachtig overview van de terminal. Aankomst, vertrek, shops alles in 1 oogopslag vanuit deze gezellige bar. Genietend van uw favoriete drankje waarbij natuurlijk een kleine maaltijd niet mag ontbreken. Upstairs is voor jong en ouder toegankelijk. Ook als u niet in het hotel overnacht. Heeft u een feestje, bedrijfsborrel of gewoon zin in gezelligheid, dan is Upstairs the place to be! 

Starbucks Coffee

Sinds 1971 is Starbucks Coffee Company toegewijd aan het op duurzame wijze kopen en branden van de hoogste kwaliteit arabica koffie. Het bedrijf, met vestigingen over de hele wereld, is de voornaamste koffiebrander en retailer van kwaliteitskoffie in de wereld.
Door ons voortdurend streven naar perfectie en door trouw te blijven aan onze principes, brengen we de unieke Starbucks Experience voor elke klant tot leven. Om in de Experience te delen, bezoek ons in een van onze vestigingen of via www.starbucks.nl

Farm Food + Drinks

Farm is te vinden op verschillende plaatsen in de luchthaven. Voor een intense koffie, stevige boterham of juist een uitgebreide maaltijd. Allemaal bereid met authentieke en pure producten, door vakmensen met liefde voor hun werk. Hier ervaar je de kracht van de oorsprong en proef je de eerlijke smaak van Brabant.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief