Wizz Air start nieuwe route Belgrado - Eindhoven

Eindhoven Airport wordt het komende winterseizoen dé wintersportluchthaven voor Zuid-Nederland en Noord-België. transavia.com vliegt vanaf 16 december 2010 tot in ieder geval eind maart 2011 maar liefst zes keer per week naar de Oostenrijkse sneeuw! Wizz Air heeft vandaag aangekondigd om per april 2011 haar 13e basis te openen in Belgrado (Servië). De nieuwe basis zal vijf nieuwe routes opleveren naar Rome, Malmö, Stockholm, München-Memmingen en Eindhoven. Daarnaast zullen de bestaande routes van Belgrado naar Londen en Dortmund gehandhaaft blijven. De route van Belgrado naar Eindhoven zal 2x per week op maandag en vrijdag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Airbus A-320 met 180 zitplaatsen. Start van deze route is 1 april 2011.

Jozsef Varadi, Chief Executive Officer van Wizz Air zei: “We zijn erg tevreden met het bereiken van onze volgende mijlpaal. De opening van de basis in Belgrado zorgt ervoor dat ook de inwoners van Servië voortaan gebruik kunnen maken van de lage tarieven en excellente service van Wizz Air.”

Fons Latour, Hoofd Commerciële Zaken van Eindhoven Airport zei: “Het is bijzonder goed nieuws dat Wizz Air opnieuw een belangrijke Europese hoofdstad toevoegt aan het netwerk van Eindhoven Airport. Belgrado ligt in een regio met een fors groeiende economie en opbouw van handel en industrie. Dit zorgt ervoor dat de bestemming Belgrado zeker van toegevoegde waarde is voor de kennisregio Eindhoven. Ook voor de toerist kan Belgrado een uitdaging bieden, immers Servië is voor velen nog steeds onbekend terrein terwijl het heel veel te bieden heeft.”

Schrijf u in voor de nieuwsbrief