transavia.com breidt verder uit op Eindhoven Airport

Eindhoven, 17 september

transavia.com start vanaf volgend voorjaar rechtstreekse vluchten tussen Eindhoven Airport en de Griekse hoofdstad Athene. Daarnaast gaat transavia.com de wintervluchten naar Innsbruck in Oostenrijk uitbreiden naar de rest van het jaar.

De nieuwe bestemming Athene wordt vanaf medio april 2014 3x per week aangeboden. De bestaande bestemming Innsbruck zal na afloop van het winterseizoen doorgetrokken worden en zal in het zomerseizoen 2x per week worden aangeboden. Alle vluchten van transavia.com worden uitgevoerd met uiterst moderne en comfortabele Boeing 737 Next Generation vliegtuigen.

Met de start van een verbinding naar Athene wordt voor het eerst de Griekse hoofdstad bereikbaar vanaf Eindhoven Airport. Athene, de oudste stad van Europa, is meer dan goden, ouzo en de Acropolis. Met maar liefst 1200 archeologische plaatsen en tal van musea, waaronder het beroemde Nationaal Archeologisch Museum, komen cultuur- en oudheidliefhebbers zeker aan hun trekken. Maar Athene leeft niet alleen in het verleden, het is tevens een moderne metropool waar ruim 4 miljoen inwoners leven. De stad is tevens het economisch- en financieel centrum van Griekenland.

transavia.com gaat ook de bestaande winterdienst naar het Oostenrijkse Innsbruck doortrekken naar de rest van het jaar. Het Oostenrijkse Tirol wordt hiermee het hele jaar door bereikbaar vanaf Eindhoven Airport.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief