Ryanair viert haar 6 miljoenste passagier!

Ryanair, Europa’s grootste lage tarieven luchtvaartmaatschappij, heeft vandaag redenen om feest te vieren (25 November 2010): Zes miljoen passagiers hebben sinds 2002 Ryanair’s onverslaanbare tarieven benut en vlogen op een van Ryanair’s vluchten vanuit Eindhoven. De eerste bestemming was Londen-Stansted en vandaag de dag vliegt Ryanair naar 18 routes gedurende het winterseizoen en 20 routes zijn reeds boekbaar voor het zomerseizoen. Alleen al in 2010 opende Ryanair zes nieuwe routes vanaf Eindhoven Airport waarmee zakelijke en toeristische passagiers nog meer keus wordt geboden.

Deze mijlpaal werd natuurlijk gevierd met de ontvangst van de 6 miljoenste Ryanair passagier op Eindhoven Airport. De teams van Ryanair en Eindhoven Airport verwelkomde passagier Matthijs van Miltenburg, die arriveerde op een Ryanair-vlucht uit Marseille, met bloemen en vluchtvouchers. Ryanair’s Henrike Schmidt:

“We zijn bijzonder verheugd met de groei van Ryanair op Eindhoven Airport en we verwelkomen dan ook vandaag onze 6 miljoenste passagier. Deze groei is een resultaat van snel groeiende passagiersaantallen sinds dat de ticket tax in Nederland is afgeschaft. Nu de Duitse regering de introductie van een dergelijke ticket tax overweegt, ondanks dat ze de schadelijke effecten op het toerisme kunnen zien in de buurlanden, laat Ryanair wederom zien dat groei mogelijk is in landen welke deze onnodige en domme belastingen hebben afgeschaft. Ryanair is de enige Europese luchtvaartmaatschappij die continu groeit.”.

Om deze mijlpaal te vieren heeft Ryanair een aanbieding van 8-Euro-tickets* voor reizen in januari en februari. Deze tickets zijn beschikbaar voor boeking op de website www.ryanair.com van vrijdag 26 februari tot maandag 29 november middernacht

Schrijf u in voor de nieuwsbrief