Nieuwe route van Eindhoven naar Zürich

transavia.com start vanaf dinsdag 12 april de ticketverkoop voor het winterseizoen 2011-2012. De luchtvaartmaatschappij realiseert een forse groei op Eindhoven Airport. Dit komt met name door het toevoegen van bestemmingen als Barcelona en Nice, die reeds dit zomerseizoen zijn gestart. En door de uitbreiding van het wintersportprogramma, met onder andere de nieuwe bestemming Zürich die vanaf Eindhoven Airport zal worden aangevlogen.

Het winterschema loopt van 1 november 2011 tot en met 31 maart 2012. Door al in april met de verkoop van het winterseizoen te starten, speelt transavia.com in op de behoefte van de consument zijn wintervakantie vroegtijdig te kunnen boeken. transavia.com vliegt het komende winterseizoen vanaf Eindhoven naar Innsbruck (6x per week), Salzburg (4x per week) en nieuw naar Zürich (3x per week). Verder vliegt transavia.com het komende winterseizoen vanaf Eindhoven ook naar Barcelona, Nice, Malaga, Alicante en Faro.

Met de nieuwe bestemming Zürich heeft transavia.com een centrale plaats in Zwitserland uitgekozen als uitvalsbasis naar vele bekende skioorden als Engelberg, de Jungfrau Region, het Gotthard-Oberalp gebied, maar ook wintersportplaatsen als Davos, Klosters, Lenzerheide en Arosa in Graubünden zijn hierdoor makkelijk te bereiken. Daarnaast is Zürich natuurlijk ook zeer geschikt voor een stedentrip of een business trip.

Met de uitbreiding van het netwerk en meer vliegen vanuit de regio zet transavia.com haar groeistrategie voort. De wintersportboekingen waren vorig seizoen al zeer succesvol met een forse stijging van bijna 50%. Met de nieuwe wintersportbestemming en routes, speelt transavia.com opnieuw in op de groeiende vraag naar short skibreaks. Door de capaciteit uit te breiden vanuit de regio, bedient transavia.com de gehele Nederlandse markt en de grensgebieden in België en Duitsland nog beter. Zo verdubbelt transavia.com bijvoorbeeld het aantal vluchten vanaf Eindhoven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief