Eindhoven Airport start zomerseizoen met acht nieuwe bestemmingen

Eindhoven, 1 april 2014

Met ingang van de zomerdienstregeling telt Eindhoven Airport acht nieuwe lijndienstbestemmingen en één nieuwe charterbestemming. Passagiers kunnen vanaf nu reizen vanaf Eindhoven Airport naar 70 bestemmingen over heel Europa en Noord-Afrika. De zomerdienstregeling gaat in op zondag 30 maart en eindigt op zaterdag 25 oktober.

Nieuwe lijndienstbestemmingen zijn deze zomer de Griekse hoofdstad Athene en het Griekse eiland Corfu, de Poolse stad Poznań, de Italiaanse bestemmingen Treviso en Catania, het Ierse Knock, de Spaanse stad Murcia en nieuw in de zomer de Oostenrijkse bestemming Innsbruck. Als charterbestemming zal deze zomer het Griekse eiland Zakynthos door touroperator Sunweb worden aangeboden.

Eindhoven Airport heeft ten opzichte van de zomer van 2013 ook een drietal bestemmingen verloren. Stockholm, Bordeaux en Agadir worden niet meer aangeboden vanaf Eindhoven Airport.

Op de website van Eindhoven Airport, www.eindhovenairport.nl, is de exacte dienstregeling te vinden van alle 70 bestemmingen.

 

-EINDE PERSBERICHT-

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief