Eindhoven Airport Run voor de omgeving

Eindhoven 20 december 2013,

 

Eindhoven Airport is volop in beweging en dit doet de luchthaven graag samen met haar omgeving. Daarom organiseert de luchthaven, in navolging van eerdere evenementen, de Eindhoven Airport Run.  Deze run zal gehouden worden op zondag 6 april 2014 en vindt plaats op en rondom Eindhoven Airport. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, te weten 5 of 12,5 kilometer.

Er zullen diverse activiteiten worden georganiseerd bij de start, finish en langs de route. Daarnaast maken deelnemers aan de run via hun startnummer kans op luchthavengerelateerde prijzen.

De organisatie van de Eindhoven Airport Run, die in handen is van Eindhoven Airport N.V. en de Stichting Marathon Eindhoven, rekenen op zo’n 1.500 deelnemers.

Voor meer informatie en de inschrijving voor dit hardloopevent kunnen geïnteresseerden terecht op www.eindhovenairport.nl/run.

“De Eindhoven Airport Run is voor iedereen maar we hopen met name dat vele omwonenden van onze luchthaven als deelnemer of toeschouwer op deze unieke wijze in contact komen met Eindhoven Airport.  Een gezonde luchthaven die oog heeft voor haar omgeving.”, aldus Joost Meijs, Algemeen Directeur van Eindhoven Airport.

 

 

-EINDE PERSBERICHT-

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief