Overige busdiensten

Bus naar Amsterdam

AirExpressBus biedt een lijndienst aan tussen Eindhoven Airport, Den Bosch, Utrecht en Amsterdam. Dagelijks rijden er op verschillende tijdstippen touringcars tussen de luchthaven en deze steden. De rit van Eindhoven Airport naar Amsterdam duurt gemiddeld 1 uur en 30 minuten en meestal non-stop. U kunt uw zitplaats eenvoudig via de website www.airexpressbus.com reserveren of aan de AirExpressBus balie in de terminal. De bussen vertrekken vanaf de AirExpressBus halte, direct voor de terminal.

Sinds 1 juni is AirExpressBus gestart met een busdienst tussen Antwerpen, Turnhout en Eindhoven Airport. Gedurende de zomerperiode zullen er dagelijks meerdere vertrektijden beschikbaar zijn. Reserveer uw zitplaatsen online op www.airexpressbus.com en ontdek het comfort van het reizen per touringcar. Voor halte informatie, tarieven en vertrektijden verwijzen wij u naar de website van AirExpressBus.

Voor meer informatie en tarieven, kunt u een bezoek brengen aan de website of contact opnemen met AirExpressBus via telefoonnummer +31 (0) 402 558 090.

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief